Mitt liv som funktionshindrad

Mitt liv som funktionshindrad

och andra meningslösa saker.....

Efter påtryckningar från den etniska sidan på ONOFF i form av hotbrev, telefonsamtal och getter, så har jag beslutat att dela med mig av mitt sjuka huvud. Egentligen bara för att ha något tidsfördriv att göra på jobbet. Ni förstår att min själv diagnostiserade sjukdom gör att jag inte kan vara stilla. Därför måste jag alltid ha något att göra.

ohyggligt orättvist.

v.14 Rebuilding massPosted by Martin Sun, April 05, 2009 13:05:53

Om admin@qvist.se inte får så mycket spam, så hade han kunnat hjälpa mig med att hitta "varför behövs ett manligt parti" som han visade en gång. Han gör nog ett tappert försök snart igen. Varför behöver jag då den? jo det är så att min cousaine Rebecka aka blobben www.bexbomb.blogg.se ASBRA blogg, men den är alldeles för sexistisk och feministisk, jag har en ohyggligt opassande bild som jag inte vågar lägga upp pga copyright / censur (mamma och andra). Får ta en korsstygnsbild, så får övriga använda sin sjuka fantasi.

Skulle vilja att mina fan, skickar ett pådrivande mail till admin@qvist.se samt går in och gör manliga kommentarer på www.bexbomb.blogg.se

MVH / Mjurtnik


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Måålgan Mon, April 20, 2009 21:46:09

Ser ut som en glödlampa, tycker jag

Posted by eivor Tue, April 07, 2009 21:51:42

Och äntligen har vi fått en ikon för uttrycket kukhuvud (eller peniskranium som man sa när jag var ung). Tur att någon vågar ta tag i saken!

Posted by Fecket Mon, April 06, 2009 11:34:56

ahha....
min mail är bloggspammskyddadifrånallasomvilllekamedmig =)