Mitt liv som funktionshindrad

Mitt liv som funktionshindrad

och andra meningslösa saker.....

Efter påtryckningar från den etniska sidan på ONOFF i form av hotbrev, telefonsamtal och getter, så har jag beslutat att dela med mig av mitt sjuka huvud. Egentligen bara för att ha något tidsfördriv att göra på jobbet. Ni förstår att min själv diagnostiserade sjukdom gör att jag inte kan vara stilla. Därför måste jag alltid ha något att göra.

grym movie

V.11 vladimirs revengePosted by Martin Mon, March 16, 2009 21:22:52

Så.....

Jag och frugan firade 6års bröllopsdag i söndags. Tog det lugnt på dagen, shoppade lite (3 kalsonger) och sen gick vi och såg "Slumdog Millionaire"

ASBRA film, en av dom bättre jag har sett faktiskt. Oerhört skrämmande scener med väldigt väldigt tänkvärda. Tänk er "guds stad" möter bollywood, fast på ett extremt bra sätt. Våld, kärlek, sex, slaveri, bajs och en vacker historia, mixat med indiskt accent helt enkelt brilljant. Och det blev inte sämre i sluttexterna när det blir en "tunik, tunik indisk dans i grupp, TJOHOO det bästa som finns......

Rekomenderas skarpt!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.