Mitt liv som funktionshindrad

Mitt liv som funktionshindrad

och andra meningslösa saker.....

Efter påtryckningar från den etniska sidan på ONOFF i form av hotbrev, telefonsamtal och getter, så har jag beslutat att dela med mig av mitt sjuka huvud. Egentligen bara för att ha något tidsfördriv att göra på jobbet. Ni förstår att min själv diagnostiserade sjukdom gör att jag inte kan vara stilla. Därför måste jag alltid ha något att göra.

Rubberfack

V.11 vladimirs revengePosted by Martin Wed, March 11, 2009 20:07:07

Sååå, i tisdags satt jag och Teebee på fackexpeditionen, svarade på exakt 4 samtal och hade exakt 5 besök. Så vi hade fullt upp. Det vi roade oss med var att hämta gummmiband, och lekte en lek. Leken går till såhär:

Lägg upp 5 gummiband i olika elasticitet på bordet

Person 1 väljer vapen

Person 2 väljer ställe

Sen snärtar person 1 person 2 på det stället som person 2 har valt, började lugnt på foten, sen vaden, sen innanlåret, sen örat, sen bröstvårtan. Avslutade med ett pungskjut. 3 av 5 som hälsade på oss fick en snärt på bröstvårtan, frivilligt gick dom med på det. Man har bra pli på sina medlemmar.

Jimmy fick en snärt på underarmen precis innan han gick, sa att det inte gjorde ont, men han blev tårögd och fick en blodstrimma direrkt.......sweet.....

Tom kom också ner, fick en Dubbel-nipple-boobie-snärt, hade 2st streck på vardera tuttvårta, han blev jättefin........Tom upplyste oss att man kan använda gummiband när man tar bort hemmorojder i rumpan, man binder det runt "kulan" som han sa och låter den sitta tills "kulan" trillar bort. Jag och Teebee förstod inte riktigt, då ville han visa sin senaste bindning i baken, men vi hänvisade honom till endoskopifacket istället.......usch.......

Annars så är det lugnt på västfronten. Ska försöka att skriva lite mer oseriöst nästa gång......


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by mel Wed, March 11, 2009 22:46:59

tuttvårta är ett snyggt ord