Mitt liv som funktionshindrad

Mitt liv som funktionshindrad

och andra meningslösa saker.....

Efter påtryckningar från den etniska sidan på ONOFF i form av hotbrev, telefonsamtal och getter, så har jag beslutat att dela med mig av mitt sjuka huvud. Egentligen bara för att ha något tidsfördriv att göra på jobbet. Ni förstår att min själv diagnostiserade sjukdom gör att jag inte kan vara stilla. Därför måste jag alltid ha något att göra.

fettmefobia aka semlem

V.9 Gråsuggornas listPosted by Martin Tue, February 24, 2009 21:59:48

Kom på det när jag satt på toan och pratade med en skåning, pratade om fobier och sånt så sa jag att jag hade fett med fobier, alltså fettmefobia, men sen visade det sig att det finns något som heter fettfobi, alltså rädd för fett. Och sådan är ju inte jag, jag är ju mer mer som merfettfobia. Så utvecklar man det mer så är jag en ofettofob, rädd för sådant som inte innehåller fett. rimligt?

På tal om fett och sånt, så skulle tysken och jag baka semlor idag på jobbet. Han hade fått vara upp hos oss andra en stund på dagen, han jobbar ju annars i kulverten där han matar "the others"
När han kom in i köket på takvåningen så såg han receptet, då skrek han nein, nein, nein, "das sprittzen juckebulle mit creme" (tyska för semla) Sen sprang han ut i sköljen, öppnade tvätt nedkastet och slängde sig handlöst ut i tyngdlösheten. Sen hörde vi inte av han mer, men ryktet säger att han satt på en annan toalett i kulverten och skrek "Nein, nein, Spritze nicht jetzt" och grät hejdlöst.

Jag bakade klart semlorna på nolltid, tog kanske 4h för mig ensam, men dom blev bra, smaskade i mig alla 50 på en gång. Har man psykrekordet i semelätning så har man, eller var det lemflätning? jaja, sak samma. Hoppas ni har fått en inblick i ännu en dag i mitt liv.