Mitt liv som funktionshindrad

Mitt liv som funktionshindrad

och andra meningslösa saker.....

Efter påtryckningar från den etniska sidan på ONOFF i form av hotbrev, telefonsamtal och getter, så har jag beslutat att dela med mig av mitt sjuka huvud. Egentligen bara för att ha något tidsfördriv att göra på jobbet. Ni förstår att min själv diagnostiserade sjukdom gör att jag inte kan vara stilla. Därför måste jag alltid ha något att göra.

Triskaidekafobi

V.7 Smiskvisande sviskonPosted by Martin Fri, February 13, 2009 14:40:59

Jag trodde jag led av Triskaidekafobi, alltså rädd för talet 13, men det verkar som det heter Paraskevidekatriafobi, när man är rädd för fredagen den 13:e. Som är idag.

Men sen när jag tänker riktigt, riktigt ordentligt så lider jag inte av en irrationell fruktan och ångest för fredagar. Det är nästan som det är tvärtom, hyser en stor glädje och tillfredställelse att det åter är ett slut på veckan? Men då kom jag på att jag jobbar i nu helgen och mörkret kommer åter över mig. Kanske lider av någon helgfobi, om det nu finns någon sådan. Eller aå är det kanske någon bipolär sjukdom? men jag har ju redan diagnostiserat mig själv, ADHD borde ju räcka. Det är ju inte så att man är sin diagnos, eller?

Damp, det betyder väl fukt på engelska, så tydligen så är jag blöt i huvudet, kanske läcker lite likvor ut hela tiden, så slutligen så blir det som alla säger, tomt......